Praca stała
Racibórz, śląskie
Opublikowano 4 tygodnie temu

Zadania:



  • Współzarządzanie operacyjne kuchnią, celem dążenia do osiągnięcia zaplanowanych zysków;

  • Podejmowanie działań ukierunkowanych na jakość i zyskowność świadczonych usług;

  • Zarządzanie personelem, celem stałego podnoszenia jakości przygotowywanych potraw oraz organizacja, rozliczanie i planowanie pracy zespołu;

  • Zarządzanie operacyjne obiektem w ramach dyżurów kierowniczych;

  • Współtworzenie ofert gastronomicznych;

  • Obserwowanie trendów, działań konkurencji i wprowadzanie nowości;

  • Kontrola kosztów prowadzonych działań;

  • Nadzór nad stanami magazynowymi;

  • Podtrzymywanie kontaktów z klientami;

  • Nadzór nad wizerunkiem oraz przestrzeganie procedur;


Nasze wymagania:



  • Kilkuletnie doświadczenie w prowadzenie restauracji a la carte (najlepiej w obiekcie gastronomicznym lub hotelowym);

  • Doświadczenie w prowadzeniu imprez okolicznościowych, bankietów i organizacji śniadań;

  • Nienaganne umiejętności organizacyjne i hierarchizacja zadań;

  • Umiejętność zarządzania zespołem;

  • Wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne;


Oferujemy:



  • Atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe i rozbudowany system premiowy;

  • Dowolną formę współpracy: umowę o pracę bądź B2B;

  • Elastyczny czas pracy;


Aplikuj na stanowisko

Cechy oferty pracy

Stanowisko

Pozostałe oferty pracy

Aplikuj online

Najnowsze oferty

Praca tymczasowa
Warszawa, mazowieckie
Opublikowano 4 dni temu
Praca tymczasowa
Piotrków Trybunalski, łódzkie
Opublikowano 4 dni temu
Praca tymczasowa
Leszno, mazowieckie
Opublikowano 4 dni temu
Praca stała
Warszawa, mazowieckie
Opublikowano 4 dni temu
Praca stała
Warszawa, mazowieckie
Opublikowano 4 dni temu
Praca stała
Piastów, mazowieckie
Opublikowano 5 dni temu