Szef Kuchni w obiekcie hotelarsko-gastronomicznym

Zadania: Współzarządzanie operacyjne kuchnią, celem dążenia do osiągnięcia zaplanowanych zysków; Podejmowanie działań ukierunkowanych na jakość i zyskowność świadczonych usług; Zarządzanie personelem, celem stałego podnoszenia jakości przygotowywanych potraw oraz organizacja, rozliczanie i planowanie pracy zespołu; Zarządzanie operacyjne obiektem w ramach dyżurów kierowniczych; Współtworzenie ofert gastronomicznych; Obserwowanie trendów, działań konkurencji i wprowadzanie nowości; Kontrola kosztów prowadzonych działań; […]

Magazynier, 2-zmiany, wolne weekendy!

Jeśli szukasz pracy od poniedziałku do piątku, jesteś gotowy do podjęcia pracy fizycznej, pracowałeś już na magazynie, a do tego potrafisz dobrze zarządzać czasem – szukamy właśnie Ciebie!   Zobacz co możemy ci zaproponować! Zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie; Stawkę godzinową w wysokości 27,70 zł brutto/h; Premię frekwencyjną w wysokości 500 zł; Pracę w […]